Na kontaktoni

Na kontaktoni nëpërmjet email, na telefononi ose caktoni një takim të përshtatshëm përmes Calendly. Ne i vlerësojmë kërkesat dhe feedback-un tuaj dhe ekipi ynë i përkushtuar është këtu për t'ju ndihmuar menjëherë.

Zvicër

Wambisterstrasse 1a
5412 Gebenstorf

UK

64 Knightsbridge
London SW1X 7JF

Kosovë

Eqrem Çabej
10000 Prishtinë

Maqedonia e veriut

Rruga 113
Shkup 1000