Privatësia e të dhënave

Ne nuk mund të marrim asnjë përgjegjësi për sigurinë e transmetimit të të dhënave në internet, në veçanti ekziston rreziku i qasjes së palës së tretë kur transmetojmë të dhëna me e-mail.

Format e përdorura në faqen tonë të internetit janë transmetuar vetëm tek ne dhe nuk u janë zbuluar palëve të treta.

Çdo përdorim i të dhënave të kontaktit të publikuara në shtyp nga palët e treta për qëllime reklamimi shprehet shprehimisht në kundërshtim. Operatori rezervon të drejtën për të ndërmarrë veprime ligjore në rast të reklamimit ose materialeve informuese të pakërkuara.

Nëse rregulloret ose formulimet individuale të këtij mohimi të përgjegjësisë janë të paefektshme, rregulloret e mbetura mbeten të pandikuara në përmbajtjen e tyre dhe në vlefshmërinë e tyre.

Google Analytics

Kjo faqe përdorë Google Analytics, një shërbim web analytics ofruar nga Google Inc ( “Google”). Google Analytics përdor. “Cookies”, tekste që janë ruajtur në kompjuterin tuaj, për të ndihmuar në analizimin se si përdoruesit e përdorin faqen në fjalë. Informacioni i gjeneruar nga cookie për përdorimin tuaj të kësaj faqe interneti është transmetuar zakonisht në një server të Google në SHBA dhe ruhen atje. Në rastin e aktivizimit të IP anonymization në këtë faqe interneti, IP adresa juaj do të jetë e bllokuar brenda Shteteve Anëtare të Bashkimit Europian ose palët e tjera të Marrëveshjes mbi Zonën Ekonomike Evropiane. Vetëm në raste të jashtëzakonshme adresa e plotë IP transmetohet në një server të Google në SHBA.
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de].

Kushtet e Google Analytics: https://www.google.com/analytics/terms/de.html

Cookies

Faqja jonë e internetit përdor cookies për të siguruar një eksperiencë sa më të mirë për përdoruesit. Nëse kjo nuk është e dëshiruar: Ju mund të bllokoni cookies në shfletuesin tuaj dhe t’i fshini ato në çdo kohë. Ju lutemi lexoni udhëzimet për shfletuesin tuaj.