Ne bëjmë aplikacione.
Me Pasion.

Ne punojmë në mënyrë dinamike, moderne dhe nxiteMI nga pasioni dhe sfida në zhvillimin e zgjidhjeve digjitale për dhe me klientët tanë. Qëllimi ynë është të përsosim bashkëveprimin e projektimit, përdorshmërisë dhe teknologjisë. Ne punojmë ngushtë me klientët dhe partnerët tanë për të frymëzuar, motivuar, sfiduar dhe promovuar së bashku.

DIZAJNER - PROGRAMER - MENDIMTARË - DHE MË SHUMË

Ekipi Drejtues

Menaxhimi i Projekteve

Praktikant

UI/UX Dizajn

Frontend Development

Backend Development

Mobile Development

MË SHUMË

Partnerët tanë

Me REFIVE, ne jemi partnerë për të ju ofruar klientëve branding, logo dizajn dhe mbështetje marketingu për të ngritur imazhin e kompanisë suaj dhe për të rritur praninë e tuaj në treg.

Our partnership with prtcl strengthens our expertise in web security, penetration testing, and other critical areas of information security.

Puno me ne

Bashkohu me ekipin tonë të pasionuar të zhvillimit të aplikacioneve. Ne jemi një grup dinamik profesionistësh të rinj të përkushtuar ndaj krijimit të aplikacioneve dhe zgjidhjeve ne ueb. Me një pasion për teknologjinë dhe inovacionin, ne lulëzojmë në shtyrjen e kufijve. Pavarësisht nëse je një zhvillues me përvojë ose një talent i ri, mjedisi ynë bashkëpunues nxit rritjen dhe kreativitetin. Bashkohu me ne për të bërë një ndikim domethënës dhe për të formësuar të ardhmen e teknologjisë.