Platform: cannamap.ch

Dyqanet dhe markat.
Gjeni, vlerësoni dhe porosisni produktet tuaja.
Ju mund të njiheni lehtësisht me dyqane dhe markat nga shtëpia ose në lëvizje. Produktet, rishikimet dhe kërkimet inteligjente të produkteve tuaja të preferuara në zonë do t’ju ndihmojnë që gjithmonë të merrni produktet që dëshironi.

Harta.
Zbuloni mjedisin tuaj dhe dyqanet e reja.
Lokalizimi i thjeshtë do t’ju tregojë dyqane dhe shërbime shpërndarëse nga zona, edhe kur jeni në lëvizje, lehtë mund të gjeni produktin më të mirë në zonë. Nëpërmjet filtrimit inteligjent dhe kërkimit ju mund të gjeni lehtësisht të preferuarat tuaja.

Komuniteti.
Ndani produktet tuaja të preferuara dhe frymëzohuni.
Ke zbuluar CBD më të mirë? Atëherë ndani atë me komunitetin nëpërmjet një foto ose videoje dhe e ndani me të tjerët. Përmes pëlqimeve dhe komenteve, si dhe kërkimit të integruar nga komuniteti, do të zbuloni njerëz me mendje dhe gjëra të reja. Shfletoni dhe shijoni!

Profili.
Preferencat dhe informatat tuaja personale.
Profili juaj ruan dyqanet, markat dhe produktet e preferuara, kështu që ju mund t’i qaseni ato në çdo kohë, kudo. Gjithashtu, mund t’i shikoni dhe t’i ndani postimet tuaja në çdo kohë. Ju vendosni për cilësimet tuaja si njoftimet shtytëse dhe publikun.