Pozita të lira pune

 

Pozitat e mëposhtme të punës janë aktualisht të hapura. Ne jemi duke kërkuar për individë të talentuar dhe të motivuar për t’u bashkuar me ekipin tonë. Nga të sapoardhurit tek ekspertët profesionistë. Ju do të punoni me ekipin tonë të bazuar në Zvicër, klientë të drejtpërdrejtë, ekipe kërkimi dhe partnerë të ndryshëm për të krijuar të ardhmen.